Aaron trycker till

Arnold/Aaron

Jag skrev en krönika för Expressen om Fredrick Federleys svek i FRA-frågan & påföljande lögner om att han själv författat de tillägg som påstås rädda integriteten. Med vänner som Fegerley är integriteten i ett mycket ringa behov av fiender. Nu skriver centerns riksdagsman Staffan Danielsson på sin blogg att jag beskriver Federley som en ”bög som ljuger”.

”Var det skönt att äntligen få trycka till, Aaron? Inte med rena okvädningsord och hotelser, som i en del mail och blogginlägg, utan på ditt nyanserade sätt.”

Trycka till? Så homoerotiskt. Ja, Staffan, det var skönt. På ett nyanserat vis.

Det som gett upphov till att Danielsson drar homofobkortet är följande mening i krönikan:

”Visst är det så att nätkampanjen mot Federley på sina håll bara uttrycker lumpet böghat.”

Att jag angriper den del av Federleys kritiker som reducerar frågan till plumpa bögskämt gör mig alltså till homofob. Vad, Staffan Danielsson, i Herrens namn ska ni med all information till (mina mejl & telefonsamtal till exempel) om ni ändå ingenting begriper?

Annonser

juni 22, 2008. Etiketter: , , , , . Uncategorized.

6 kommentarer

 1. Jonathan replied:

  ”Vad, Staffan Danielsson, i Herrens namn ska ni med all information till (mina mejl & telefonsamtal till exempel) om ni ändå ingenting begriper?”

  Helt underbart!

 2. caroline replied:

  Det var det roligaste jag läst på länge.

 3. Oscar Swartz replied:

  Aaron, jag är ganska övertygad om att det inte är Staffan Danielsson som skrivit det där inlägget på sin blogg. Som skribent studsade jag högt när jag läste det eftersom jag sett karlns torra politikerspråk förut. Och han skulle absolut inte använda personliga tilltal och slangartade uttryck som: ”Folkpartiet is back, menar Aaron …”. Du använde inte det uttrycket i artikeln utan det är ”Staffan Danielssons” eget.

  Likaså: ”Var det skönt att äntligen få trycka till, Aaron?”. Ur Staffan Danielssons penna?? My ass! Nej, det är en person med en personlig relation till Aaron Israelsson som skrivit det där och vill kommunicera direkt med honom egentligen.

  Jag tycker allt tyder på att Staffan Danielsson upplåtit sin blogg til Fredrick Federley för att göra ett inlägg själv. Centern geggar in sig på ett sätt som gör att makten känns än mer obehaglig, speciellt som det ju var Danielsson och hans partijunta som i slutänden lyckades vända de två unga dissidenterna.

 4. Josef Boberg replied:

  Hmmm… – ibland kan jag slås av känslan att mobilfördumningsprocessen är en allmän farsot, faktiskt….

  Men i o f s – ifall det går att poppa popcorn med mobiler
  http://www.koreus.com/video/telephone-portable-mais-popcorn.html – så varför skulle mobilerna då ej kunna mer eller mindre eliminera en vettig tankeförmåga = sans och balans också ?

 5. momenttwentytwo replied:

  vasst. kaxigt, I like it!

 6. Folkpartist?! Är du inte riktigt klok? « Kamikazepiloten replied:

  […] tillbaka mot min ledarkrönika tycks försvarslinjen koka ner i två argumentationsled. 1; jag är homofob. 2; jag är folkpartist. Den senare angreppspunkten antyds dels i Staffan Danielssons försvar för […]

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Trackback URI

%d bloggare gillar detta: